Prezentul magazin virtual www.ValahiaGarden.ro cuprinde orice fel de informatii ( texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri, reclame), care constituie continutul magazinului virtual www.ValahiaGarden.ro proprietatea companiei S.C.MONDOBAL S.R.L. Cu adresa in Craiova, Str Dr. Severeanu nr 4, J16/2386/2007, CUI RO 22924029. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala fara notificare prealabila si fara incercare de rezolvare amiabila.
Administratorul îşi rezervă dreptul de a modifica structura şi interfaţa oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment şi la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziţia publicului prin intermediul acestui website, fără vreo notificare prealabilă, individuală sau generală.
Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) magazinului virtual www.ValahiaGarden.ro inclusiv emiterea comenzilor pentru produsele expuse, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Operatorul www.ValahiaGarden.ro isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni fara o notificare prealabila.
Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicior incorecte va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea “Acte normative“.
Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata

Politica de pret:
Preturile afisate pe site contin TVA si nu includ cheltuielile de transport decat atunci cand sunteti notificat telefonic de catre angajatii nostri sau cand pretul total se supune ofertelor in curs. Livrarea se face prin mijloacele noastre proprii de transport sau prin curierat rapid.

Oferte speciale: Pentru anumite produse sau categorii de produse pot exista oferte speciale, al caror pret este mai mic decat pretul normal de vanzare. OFERTELE SPECIALE sunt valabile:
• pentru perioade limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul virtual;
• in limitele stocurilor disponibile;

Confirmarea comenzii:
Fiecare comanda emisa va fi confirmata fie on-line, fie telefonic. Confirmarea telefonica este obligatorie pentru clientii noi. In cazul in care comanda dvs. nu poate fi confirmata, datorita faptului ca nu putem lua legatura cu dvs., utilizand oricare din metodele de contact, ca urmare a furnizarii de informatii eronate la completarea formularului de comanda de pe site, operatorul poate lua decizia revocarii acesteia, in termen de 10 zile de la emitere.

Cum platesc?
Achizitia de material saditor se poate face in 3 feluri:
• 1. ONLINE prin plata securizata online cu cardul
• 2. TELEFONIC
• 3. E-MAIL
1. Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda.
In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
– Datele dumneavoastra: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
– Metoda de plata online : prin card sau in rate
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand unul dintre angajatii nostri din cadrul biroului de marketing va va contacta telefonic pentru confirmare.
2. Comanda telefonica
Telefonand la 0735023717, 0765464617 un operator www.ValahiaGarden.ro va prelua comanda dumneavoastra in cel mai scurt timp cu putinta.
3. Comanda prin e-mail
Pentru a face comanda prin e-mail mergeti pe produs la sectiunea “COMANDA” folosind formularul ”Trimite un mesaj” sau la adresa contact@valahiagarden.ro
Termenul de livrare pentru produsele aflate pe stoc este in general de maxim 72 de ore de la confirmarea comenzii sau la momentul cand s-a convenit de comun acord cu fiecare client. Produsele pentru care a fost realizata rezervare se livreaza numai la o data convenita cu clientul. Pentru comenzile primite sambata sau duminica expeditia se face luni. Pentru comenzile primite in timpul sarbatorilor legale expeditia se face in prima zi lucratoare imediat urmatoare.
Observatie: Pozele au carater orientativ in alegerea produsului si in unele cazuri nu reflecta intocmai produsul.

Publicitate si confidentialitate
Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la angajatii nostri, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.
De asemenea cumparatorul nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al MONDOBAL.
Nu vom furniza niciunei terte parti informatiile primite de la clientul comparator.

Limitarea raspunderii: MONDOBAL nu raspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa, de nefunctionarea magazinelor virtuale precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor.

Livrare
Comenzile vor fi livrate in zilele lucratoare cu prelungire in zilele de sambata. Pentru a evita tranzitul de weekend ce inseamna ca plantele for sta in depozitul curierului in weekend, comenzile de Sambata si Duminica vor fi trimise numai Lunea.
Cum plantele sunt organisme vii, va rugam sa indepartati ambalajul si folia de paletat cu grija la primirea coletului. Este esential sa hidratati plantale de cum le despachetati. Recomandam la completarea comenzii in cosul de cumparaturi sau telefonic sa oferiti detaliile complete pentru livrare: Nume, Adresa, Telefon.

Returnare si Schimb

Toate plantele disponibile la ValahiaGarden.ro sunt de calitatea I. Ele corespund descrierii din magazinul virtual si a celei facute telefonic de catre angajatii nostri. O data primite, plantele devin responsabilitatea dvs in ceea ce priveste ingrijirea, hranirea si alegerea mediului ulterior de dezvoltare.
Daca din greseala am trimis alta specie decat cea comandata, va rugam sa ne contactati imediat. In astfel de cazuri intotdeauna noul colet a fost platit de noi iar plantele in plus au fost pastrate de clienti.
Daca coletul ajunge deschis, perforat sau cu urme de maltratare va rugam sa faceti imediat o fotografie pentru a o prezenta curierului. In astfel de cazuri, desi nu au existat pana acum, veti primi un nou colet.

Lasă un răspuns