Bine ati venit in magazinul virtual ValahiaGarden.ro! Aici veti putea achizitiona plante ecologice rezistente la fitopatologia actuala – pomi fructiferi, nuci altoiti, vita de vie, arbusti fructiferi, plante exotice, plante ornamentale si multe alte produse din domeniul horticol, inclusiv pesticide din Fitofarmacia noastra www.Stropiri.ro .

Asiguram consultanta gratuita clientilor din toata tara telefonic sau prin email, acolo unde nu ne putem deplasa personal.

Livrarea se face prin Curierat express de la Posta Romana sau deplasare cu masinile noastre in toata Romania in cazul comenzilor mari. De asemenea invitam clientii care achizitioneaza cantitati mari la sediul nostru din Craiova. Comanda minima care poate fi livrata este de 100 lei. Pentru comenzi de valoare mai mica invitam clientii la sediul nostru din Craiova. Comezile de peste 500 lei se vor livra gratuit. Exceptie fac produsele din categoriile Bulbi, Fitofarmacie, Butasi vita de vie. Toti clientii primesc gratuit ghid de plantare si intretinere a pomilor fructiferi, vitei de vie si a nucilor altoiti, impreuna cu scheme de tratamente si stropiri.

Scopul nostru este satisfactia clientului, care devine cartea noastra de vizita. Am dezvoltat astfel o filosofie a afacerii, a comertului si a plantelor crescute din iubire, un cod si o mentalitate centrata in jurul devizei noastre “VIITORUL PRINDE RADACINI”.

Am integrat in site-ul ValahiaGarden.ro singura harta a potentialului si productivitatii pomilor fructiferi, nucilor, vitei de vie si arbustilor fructiferi – in toate localitatile si comunele din Romania. Inainte de a cumpara, aveti posibilitatea sa aflati ce specie se preteaza mai bine in livada dumneavoastra.

Sunati acum la 0735023717 sau 0765464617 pentru a discuta cu specialistii nostri.

De aproape doua decenii plantam si comercializam pomi fructiferi pentru ca suntem convinsi ca sunt atatea soiuri autohtone de mare valoare care au fost oarecum lasate in umbra de soiurile occidentale “cu aspect de supermarket.” Mai credem ca in viitor romanii vor intelege avantajele unei livezi plantate langa casa, pe terenul lor, stropita cu substante ecologice, ingrijita din pasiune si din nevoia de a se hrani sanatos.

Incercam sa omogenizam soiurile romanesti de mare valoare cu soiuri rezistente la fitopatologia moderna. Crescand afacerea in credinta “Ecologica” si vazand nevoia clientilor si pentru alte culturi certificate de calitate si fitosanitar am extins gama de produse cu:

 • Nuci altoiti
 • Butasi vita de vie de masa si de vin
 • Butasi Trandafiri teahibrizi, urcatori, de parc
 • Arbusti fructiferi
 • Plante exotice si citrice
 • Plante ornamentale
 • Gard Viu
 • Gazon
 • Fitofarmacie

Acesta gama variata, desi presupune un volum de lucru deosebit, asigurat din pasiune de catre personalul nostru restrans ca numar dar foarte pregatit, raspunde la nevoia clientilor de “a face lucru bun”. Astfel am implementat si servicii de:

 • Plantari
 • Taieri
 • Stropiri
 • Amenajari spatii verzi

Am initiat aceasta afacere din iubire fata de plante si incercam sa stabilim o legatura personala cu fiecare client in sensul in care scopul nostru nu este doar vanzarea si profitul, scopul nostru este satisfactia clientului care o data multumit, devine cartea noastra de vizita in localitatea sa.

Este o strategie ce consuma timp dar facuta din pasiune devine placuta si necesara in conditiile in care si acum sunt romani care nu stiu ce si de unde sa cumpere material saditor de calitate.

Am dezvoltat astfel o filosofie a afacerii, a comertului si a plantelor crescute din iubire, un cod si o mentalitate centrata in jurul devizei noastre “Viitorul Prinde Radacini”.

Pentru plantatiile mari reusim sa gasim si piata de desfacere.

Asiguram astfel clientul ca fructele sale crescute in pomii achizitionati de la noi vor ajunge la destinatarul finit in diverse forme: Fructe, Sucuri, Compoturi, Gemuri.

In viitor dorim sa achizitionam noi tehnologia necesara depozitarii si prelucrarii fructelor si astfel sa inchidem cercul productiei.

Din sudul tarii va stam la dispozite oricand cu material saditor de calitate veritabila iar prin tehnologia de azi, suntem la un click distanta de orice sfat, idee sau problema. Va invitam sa deveniti clientii nostri!

In Speranta Unui Viitor Mai Verde,
Al dumneavoastra,
Marin